Total Pageviews

Thursday, June 23, 2011

Ленивый салат Винегрет - Lazy Salad Vinegret

Вчера заехала в магазин за продуктами, купила кое-какие банки консервированных овощей и прийдя домой, быстренько сваяла всеми знакомый и любимый салатик "Винегрет" - сладко/кислый летний салатик .

Yesterday, I went to buy some groceries and got alone several cans of veggies. When I came home, I quickly made very well known and loved by everyone salad "Vinegret" - sweet and tangy summer salad!

Он получился не только "ленивым", но еще и дешёвым! Отлично! Наверняка вы все знаете как его готовить, правда же?

Хотя ингридиенты всегда взаимозаменяемы, но вкус все же должен быть приблизительно одинаковым. Поэтому я когда солю, перчу и добавляю масло/заправку - всегда пробую.
На всякий случай поставлю рецепт своего варианта, если вдруг кого он заинтересует.

Salad came out not just "quick", but also a "cheap" one! Perfect! Everyone from home knows the salad, right? So, you all know that you can use different veggies, whatever you have at the moment, but you always try to stay closer to the right flavor/taste. That's why I usually do lots of tasting when I add more ingredients. 
So, here is my quick version of the salad.

Итак, вот фото-ингридиенты - 
There are photo-ingredients -
* немного нашинкованного лука
* две веточки сельдерея
* 1 банка свеклы в кубиках
* 1 банка белой фасоли
* 5-6 маринованных огурчиков, порезать кубиками
* 1,5-2 стакан замороженных (зеленый горошек, кукуруза, зеленая стручковая фасоль), проваренных в микроволнушке овощей
* 1 ст. л. Бальзамного уксуса
* соль, перец, петрушка или укроп тоже не помешает
* оливковое масло

* 1/4 of chopped onion
* 2-3 stalks of celery, diced
* 1 can of big white beans
* 1 can of plain diced beets (could be pickled), or you can use freshly cooked one
* 5-6 small pickles or 2-3 big ones, diced
* 1 1/2-2 cups of diced frozen, microwaved veggies
* 1 Tbsp Balsamic vinegar
* salt, pepper, olive oil
* Italian parsley would be great too!

Все смешать, добавить соли и перца по вкусу,
Mix all ingredients in a big bowl, adding salt & pepper to your taste,

 полить маслом.
add olive oil, mix well.
 Дать постоять в холодильнике пару часов (или нет!). 
Потом дотаем ложки, пиалки - и наслаждаемся!

Я еще полила салат салатной заправкой Ранч, уже в тарелках, поскольку здесь его очень любят.

Let it rest in the fridge for a few hours (or none!), then get your plates and forks - and enjoy!
You can always drizzle some Ranch dressing on top of the pile of salad in your plate.


Дайте знать - понравился ли вам салат!
Let me know if you liked the salad!